O NAMA

Ukoliko trebate pouzdanog partnera za gradnju, onda ste na pravom mjestu. Koncept Bau d.o.o. Sarajevo je saradnik kakav vam je potreban.

Zahvaljujući širokom opsegu registrovanih djelatnosti, Koncept Bau d.o.o. Sarajevo, zajedno sa svojim partnerima, u stanju je ispuniti najviše standarde i realizovati i najzahtjevnije projekte klijenata.  Naša glavna djelatnost je organizacija izvođenja građevinskih projekata, te izgradnja stambenih i nestambenih zgrada.

Osim toga, Koncept Bau je registriran i za posredovanje i zastupanje inostranih firmi u prometu roba i usluga u okviru registrovane djelatnosti, usluge u vanjskotrgovinskom prometu iz okvira registrovane djelatnosti te izvođenje investicionih radova u inozemstvu i ustupanje investicionih radova stranim licima.

Jedan od najznačajnijih aktuelnijih projekata kompanije Koncept Bau je izgradnja stambeno-poslovnog objekta, Upravne zgrade Saplast d.o.o. Sarajevo u sarajevskom naselju Stup. Izvođač radova je kompanija Džekos iz Sarajeva, a projektant Studio AG. Završetak radova planiran je za decembar 2018. godine.